Trees is er niet meer..

  • CC/MSMOG

    Vanmiddag bereikte ons het verdrietige bericht dat Trees Danes,  de vrouw van onze molenaar Jan Danes, vanmorgen is overleden. Trees had al geruime tijd een hersentumor.  Bestuur, molenaars, molengidsen en vrijwilligers van de MSMOG leven met Jan mee en hopen hem bij te kunnen staan in de komende tijd.  De molens van onze Stichting zullen tot aan de uitvaart in de rouw staan.

    http://www.msmog.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=316

    Dit is een bericht van de Commissie Communicatie van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen (http://www.msmog.nl)

  • Waterpezer

    Gecondoleerd Jan & familie en heel veel sterkte toegewenst namens ons

    Met vriendelijke groet,
    Jeffrey
  • Fietsende

    Vanmorgen is de Entreprise in Kolham in de rouwstand gezet, de molen waar Jan een van de vrijwilligers is, maar ook de andere molens van de MSMOG.

  • CC/MSMOG

    Een mail bericht van Jan Danes is op onze site te lezen. Daarin ook een link naar de rouwkaart. Ieder die dat wil is van harte welkom op de uitvaart.

    Dit is een bericht van de Commissie Communicatie van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen (http://www.msmog.nl)

  • Fietsende

    Wij (twee vrijwilligers en een MIO-er) zijn gisteren op de Entreprise geweest, waar onze collega Jan Danes ook draait. Uit piëteit voor Trees hebben wij ondanks een flinke noordenwind de molen in de rouwstand laten staan. Want de woning van Jan staat maar drie huizen van de molen vandaan. De molenvlag op halfstok gehesen. Verder alleen maar wat gekletst, koffie gedronken, de vloeren schoongemaakt en de ophanging van de beide schudschoes verbeterd. Maar echt waar, de sfeer was niet bepaald vrolijk te noemen. Een half uur eerder dan gebruikelijk hebben wij de molendeur achter ons dichtgetrokken. 

    =12pt