Een "NIEUW GEBIT" VOOR DE MOSTERDMOLEN

  • keesvanger

    “NIEUW GEBIT” VOOR MOLEN DE VLIJT  IN MEPPEL DANKZIJ MOLENFONDS?

    Vereniging de Hollandsche Molen (ANBI stichting) helpt  ons mosterdproject.

    Samen hebben we een crowdfundings actie opgezet om de nieuwe kammen voor het nu nog enige en lege molenwiel van de molen te kunnen betalen.

    Onder de naam “een nieuw gebit “ voor molen de Vlijt proberen we  5000,- euro binnen drie maanden bij elkaar te schrapen. Mocht dit lukken dan verdrievoudigt de Hollandsche Molen deze bijdrage tot  €15.000,-

    WIE HELPT ONS BIJ ONS PRACHTIGE MOSTERD PROJECT?   

    ZIE:   https://molenfonds.nl/devlijtmeppel/

  • rob.duinkerken_idm_6c80

    Donatie gedaan, ik moet toch de molen van mijn geboorteplaats ondersteunen!

    Succes,

    Rob

  • keesvanger

    Het oude Deense spoorwiel voor molen de Vlijt is bijna geheel opgeknapt. Molenaar Arco Pierik heeft er iets moois van gemaakt.  De rotte, oude balken zijn helemaal vernieuwd met hout van houthandel Talen (gratis) De molenmaker Roald Hans gaat nieuwe kammen maken en is ondertussen al met de bonkelaar bezig!

    FOTO'S ZIE:   https://myalbum.com/album/s8ykqXNcjZZO

  • keesvanger

    ROTARY DOE-DAG MOLEN DE VLIJT.Vandaag op Nationale Molendag  met een grote groep  leden van Rotary Meppel de molen eens flink opgepimpt. Er is ontzettend veel werk verzet en het weer werkte gelukkig  goed mee!Alle verf is gesponsord door Olyslager. De verfklus is nog niet helemaal geklaard, maar door deze spontane en gezellige hulp zijn we in ieder geval flink opgeschoten met onze gigantische verfklus. SUPER!